Termékek

(Atom)erőművi rendszerek

Biztonsági Osztályba Sorolás-a szintén speciális kezelést igényel, amit az e-Base Kft. sokéves tapasztalata és Magyarországon egyedülálló referenciája (Paksi Atomerőmű Rendszer) megbízhatóan garantál. A dokumentáció (rendszerterv, felhasználói kézikönyv) elkészítése, az adatvagyon és a kódrendszer megfelelő kezelése, tisztítása, integrálása és karbantartása egy egységes és megbízható rendszert eredményez.

MUTEL
Hétvégi Munkaterület ELlenőrzési rendszer - Az objektum területén a péntek délután még nyitott MUT-okat válogatja le és ajánlja fel dokumentálásra az ellenőrzésre jogosult és kötelezett  szakemberek számára.
II/b.
Alfanumerika-munkaszám rendszer
A karbantartási munkák gazdasági elszámolásához szükséges költséghelyi és munkaszám adatok alfanumerikák szerinti előállítása, illetve ellenirányban az alfanumerikákhoz tartozó adatok aktualizálása.
II/c.
PassPort adatműveletek
Az integrált műszaki nyilvántartó rendszer eddig egyedül a Paksi Atomerőműben került bevezetésre Magyarországon. A megaberuházás bevezetéshez kötődő valamennyi adatművelet az e-Base Kft. hatáskörébe tartozott, így elmondható, hogy a cég egyedülálló tapasztalatokkal bír egy ekkora léptékű integrált műszaki nyilvántartó rendszer adatműveleteit illetően, úgymint:

  • üzleti logika
  • migráció
  • felület testreszabása
WinABOS
Atomerőművi Biztonsági Osztályba Sorolás (immár Windows alatt). Alfanumerikai kóddal ellátott bármely tétel sugárzási (biztonsági) zónák szerinti nyilvántartása, jogosultságok, dokumentációk naprakész követése.

SAP PM adatmigrációhoz SAP PM moduljának indulásához szükséges adattisztításokat és adatfeladásokat biztosító alkalmazások létrehozása és üzemeltetése."

Asset Suite 6 lokalizásió támogatása
Az Passport integrált műszaki nyilvántartó rendszer webes verziójának magyar nyelvi megjelenésnek. Inromatikai támogatása

Asset Suite 6 bevezetés támogatás
Az Asset Suite 6 műszaki nyilvántartó rendszer webes verziójának bevezetésének fejlesztői támogatása. Az alaprendszer funkcionalitásának módosítása, kiegészítése felhasználó igények szerint.

« vissza